info@reverterindustries.com +34 977 73 00 71

Català |  Castellano |  English |  Français |  Deutch

Catàleg

Medi ambient

mediambient

Reverter fabrica amb tecnologia pròpia i també com a subcontractista d’importants empreses europees fabricants d’equips i instal·lacions per al mediambient, reciclatge, compostatge, combustible derivat de residus (CDR), etc.

Caldereria

manteniment

Desenvolupem una caldereria a mida, busquem nous procediments de fabricació per tal d’aconseguir una millora en la qualitat i en el procés de producció. Dissenyem i fabriquem qualsevol peça de caldereria per a la industria.

Manteniment

manteniment

Tenim una dilatada experiència de més de 40 anys en el manteniment a la indústria cimentera, papera i química. Ens caracteritza la qualitat del servei que oferim amb personal qualificat i el compromís amb el client. La fidelitat dels nostres clients al llarg de tots aquests anys ens avala.

Muntatge industrial

muntatge

Fem muntatges d’equipaments mecànics (filtres, bombes submergibles, decantadors, reactors químics, etc.), de dipòsits i sitges per a l’emmagatzemament de sòlids i líquids, instal·lacions de canonades d’acer al carboni i inoxidable de tot tipus de diàmetre i espessors i instal·lacions a pressió.